2019-05-21 04:54:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne hagyja, hogy kihasználják!

Napi horoszkóp május 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap és a Merkúr helyzete miatt önre elkerülhetetlen, váratlan helyzetek várnak, döntéseket kell hoznia. Tárgyilagosan gondolja végig tetteinek lehetséges következményeit.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A második sorterülete foglaltsága miatt önnek bevétele származhat hirdetési vagy reklámok által, amivel eredményesen árusítja cége termékeit. Intellektuális képességeit maximálisan kiaknázza a mai napon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön napjegyében áll a Merkúr és a Nap, emiatt mások gondolatait és eszméit gyorsan felfogja, kíváncsian törekszik a tudásra. Ön ma kifejezetten ügyesen tárgyal, üzletileg új fejlemények várhatóak, a tervek esetleg módosulnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyobb szellemi kihívásra vagy ösztönzésre vágyik. Ön ma teljesen jól eligazodik a káoszban, képes a látszólagos ellentmondásokban gondolkodni, és értékes felismerései lehetnek. Ha mást nem, legalább naplóírással próbálkozzon!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma könnyen köt barátságokat, azonban ezek nem mélyek, és inkább intellektuális, mint érzelmi jellegűek. Szívesen cseréli ki tapasztalatait, okos tanácsot és szellemi ösztönzést kér és ad, örömmel van hasonló gondolkodásúak társaságában.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Aktív és tevékeny a mai napon, olyan minden lében kanál típus, de közben megcsillogtatja szervezői tehetségét is. Könnyedén leegyszerűsíti a napi feladatokat, és nyilvános elismerésre is számíthat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma szívesen megy hosszabb vagy rövidebb útra, útközben jól tud tájékozódni, a felfedezéseit szívesen mutatja meg másoknak. Új tapasztalatokat szerezhet a mai napon!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön ma kifejezetten élvezi a rejtélyeket, a titkolózást, és könnyedén manipulál másokat. Ahhoz is ért, hogy mások rejtett érzéseit, gondolatait kitalálja, megérezze. Hallgasson ma az intuíciójára!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Megismerkedhet ma valakivel - ön egyébként is könnyedén teremt kapcsolatot, de az illető most komoly hatást gyakorol önre. Az illető pontosan a zsánere, ráadásul élénk szellemi kapcsolat is van önök között.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön ma könnyedén bedolgozza magát bármely munkaterületre, pillanatok alatt hasznosítja magát, és nélkülözhetetlenné teszi. Valaki tanácsot kér öntől, és ön a legjobb tudása szerint válaszol.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma egyszerre több dologgal is kell foglalkoznia, némelyik sikerül, a másik nem, de könnyedén túl tudja tenni magát az átmeneti sikertelenségeken. A kisugárzása most nagyon erős, ha meg szeretne nyerni magának valakit, szinte lehetetlen önnek ellenállni!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön ma erősen bele tudja helyezni magát mások helyzetébe, empátiája nagyon erős, ez hozzásegíti néhány remek felismeréshez, meglátáshoz. Vigyázzon azonban, húzza meg a határait, és ne hagyja, hogy kihasználják!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: